perjantai 23. syyskuuta 2011

Shoppailua maailmalla.

Kävin kaverin luona Espoossa ja kyllä siinä sivussa piti vähän shoppailla ;) Ja eksyin kahteen Lumenen tehtaanmyymäläänkin, hups... :D

Tämmösiä tarttu mukaan ;)


Puhdistusgeeli, kasvovoide ja kasvovesi, 2-laatua oli kaikki. Geelissä ja kasvovoitteessa on etiketit kuulemma vinossa, niin ne oli vähän alennuksessa ;) Ja tossa kasvovedessä on vanhanmallinen pullo, niin sekin oli alennukessa. Ostin kaikki vähän niinkun jemmaan, eli mitään en oo vielä ehtiny kokeileen. Kerron kokemusta sitten kun osaan sanoa näistä jotain ;)


Nää oli 5€/kpl, ja nehän on kuparisävytteiset shampooja ja hoitoaine. Ainoa mitä osaan näistä sanoa on se, että nää haisee pahalta :D En oo vielä ehtinyt kokeilee näistäkään. Mutta tolla hinnalla päätin nyt kokeilla, että onko näistä mihinään.Nää on kivoja. Eli 2kpl Natural Coden huulikiiltoja ja Lumenen huulilakka. Näilläkin oli hintaa 5€/kpl, niin musta se oli aika hyvä diili :) Ja nää on kaikki niin ihania! Ah ja voi, näitä lisää <3 NC:t on mahtavia työkiiltoja, ei tahmaa, hoitaa huulia, tuo väriä muttei kuitenkaan liikaa. Tossa huulilakka taas on sävyä, ja reilusti, jonka takia se ei oo vielä tosi toimiin päässyt, mutta oon sitä kuitenkin huulilla kokeillut :)


Nää oli ihana löytö! <3 Nää makso 3€/kpl :o Nää siten ostin, ja rakastan kaikkia tasapuolisesti <3 Ois kyllä pitänyt ostaa kaikki värit tolla hinnalla... Mutta oon hyvin iloinen näistäkin ^^ Näissä on aika hyvin pigmenttiä kaikissa, ainakin tummissa väreissä. Vaaleissa väreissä on ehkä vähän vähemmän, mutta... Ihania ne on silti!


Testiin pääsi myös Natural Coden meikkipuuteri, josta en oo vielä päättänyt mitä mieltä oon... Tästäkin kattavammin varmaan myöhemmin ;)


Pari Lumenen huulikiiltoa lisää. Tosin tuo oikanpuoleinen on tosi väärän värinen, se on oikeasti semmonen nätti korallinvärinen :)


Nää löytyi Stokkalta. Olisin mielelläni ostanut useammankin laatan, mutta siellä ei ollu kun tätä yhtä... Ei viitsinnyt pelkkien Konad-laattojen takia lähteä seikkailemaan Helsingin keskustaan ;)


Greyn anatomia on yksi itseään toistavimmista, lällyimmistä ja imelimmistä sarjoista ikinä, mutta on se silti niiiiiin hyvä! <3 Tää makso 15€ ja mulla on tottakai kaikki aikasemmat kaudet niin korjasin tänkin sitten kotiin ;) Se on vaan niin myhä sarja...

Tottakai piti käydä myös vähän IKEAssa shoppalemassa, mutta niistä ostoksista en nyt kyllä ottanut kuvaa :D Meidän piti käydä myös toooosi isossa lanka outletissa, mutta se päätti sitten olla kiinni... Mutta oli tosi kiva viikonloppu! Ehkä toisella kerralla pääsemme myös shoppailemaan ison kasan lankoja ;)

2 kommenttia:

  1. Siis tosi hyviä ostoksia, erityisesti nuo Lumenen ja Natural Coden huulikiillot ja Lumenen luomiväripaletit.

    Missä tehtaanmyymälässä kävit ja onko se auki ihan normaalistikin? Ihana olisi päästä itsekin sinne shoppailemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä aika onnistunut shoppailureissu! Käytiin Heinolassa tehtaanmyymälässä, mistä löysin noi luomivärit ja ton puuterin :) Siellä oli mun mielestä paremmat tarjoukset, mutta pienempi valikoima. Ja espoon puolella käytiin siinä isossa tehtaanmyymälässä, josta löytyy infoa täältä: http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/palvelut/46435101/ En löytänyt vastaavaa tuosta Heinolasta :/ Kannattaa kyllä käydä jos vaan mahdollista! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...