keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ite oot tonttu!

Sorruin vähän aikaa sitten ELFin tilaukseen :D Ah ja voih mitä ihanuuksia paketista kuoriutuikaan :)


Heti oli pakko päästä katsomaan mitä paketti sisuksiinsa kätki.

Nää on ihania! Levittyy huulille tosi hyvin ja pysyykin suht kauan :) Värit tosin on vähän hailakoita, mutta on nää selkeästi eri väriset huulilla. Nam<3Olihan se nyt pakko kokeilla ELFinkin pullistavaa huulikiiltoa ;) Joo, kukaan ei ylläty kun sanon että ei kyllä pullista :D Mutta sävy on kiva korallipinkki huulilla. Tyksin. Tätähän voi käyttää myös ilman tota "pullistavaa" osuutta. Eikö muuten näytäkkin että tuubissa ois tuotetta ihan kiitettävästi?


No... Todellisuus on vähän toinen ;)

Nooo, aina ei voi voittaa :D

Pari huulipunaa ihan perusarki käyttöön. Oikean puoleinen ei oikeasti ole noin... tumma. Se on aika saman sävyinen kuin tuo toinenkin mutta ruskeampi. Nää on oikeesti aika hyviä arkivärejä, kuten pitikin.


Väritön huulten rajauskynä, jonka olis tarkotus pitää huulimeikki paremmin paikallaan. En kyllä tiedä pitääkö O.o Ihan hauska tuote silti.Luin jostain hyvää palautetta tästä joten halusin kokeilla, koska hintahan ei ollut paha. Tää on kyllä ihan vähän liian tumma mulle, vaikka tää on ELFin vaalein :/ Vähän harmi...


Koska ihana Wet'n Wildin ihana violetti linerini loppui tarvitsin uuden. Tää on kyllä vähän turhan tumma sen seuraajaksi, mutta kyllä tääkin käytettyä tulee ;) Vertailun vuoksi, oikealla on WW violeeti ja vasemmalla tämä ELF.


Tosin tuo ELFin laatu on paljon parempi. Pysyy paljon paremmin ja ei leviä niin helposti. Mutta jatkan Wet'n Wildin seuraajan etsijää ;)


Kulmakynä, jonka toisessa päässä on joku mikä lie toinen pää :D En jaksanut edes yrittää käyttää sitä, en osais kuitenkaan... Mutta kulmakynänä tää on hyvä :) Iholla näyttää tältä.


Mutta tän paketissa on kyllä tosi suttuset kuvat... Kattokaapa vaikka ite! Tuo ei siis ihan oikeesti oo mun kameran vääristämä, vaan toi pikku kuva näyttää tolta oikeesti :o :DMineral Boosteri, tarkotus ilmeisesti käyttää kasvojen osille jotka alkaa punottamaan herkästi. Mä en osaa käyttää tätä?! En nimittäin saa tätä millään ulos purkistaan... Argh! Tällä on ihan perusmineraalipuuteri purkki, mutta tästä ei jotenkin vaan tuu mitään ulos :o Pitäkää tunkkinne...


Luomivärin pohjustusvoide. Ihan hyvä, pitää kyllä luomivärit paikallaan koko päivän. Vähän jotenkin öljyisen oloinen... Mutta ihan hyvä pohjustaja :) Mä en enää ymmärrä miten oon ikinä pärjännyt ilman mitään pohjustajaa :o jokaisella pitäis oikeesti olla semmonen.


Lopuksi tärkeimmät, eli lakat ;) Toinen vasemmalta on muuten tumma violetti eikä musta... Mutta tästä vielä swatsi kiekolla.


Näitä en oo kauheesti vielä ehtinyt kokeileen. Mutta vaikuttavat kuitenkin kuivuvan nopeasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...