lauantai 2. heinäkuuta 2011

Ylläritykkäys.

Kävin kaupungilla vähän shoppailemassa, ja eksyin Seppälään. Siellä oli kaikki MSCHIC-tuotteet hintaan 5€. Nappasin sitten mukaani tämän näköisiä kavereita :) Kaikki tuli muuten oikeesti tarpeeseen, eli 15€ näistä ei ollu ollenkaan paha!


Siinä on siis sievässä rivissä poskipuna, luomiväri ja luomivärin pohjustusvoide. Tuon luomivärin ostin kyllä rajaukseen käytettäväksi veden kanssa, enkä luomiväriksi. Luottoeyelinerini loppu just niin tarttin uuden, joten päätin kokeilla tuota. En ollu koskaan ennen kokeillut näitä tuotteita, mutta lähinnä hinnan takia. Nyt sitten hinta oli sopiva niin päätin kokeilla :)


Toi poskipuna on tosi ihana! Kunnolla pigmenttiä, mutta ei kuitenkaan liikaa :) Tosi helppo levittää ja tulos on nätti. Mulla ei siis ollut kun 24 poskipunan paletti, joten tarttin matkalle-mukaan-tyyppisen poskipunankin :) Mietin kahden sävyn välillä, joista toinen oli selvästi pinkimpi. Onneksi otin tän etten näytä ihan barbie-nukelta kuitenkaan ;)


Luomiväriä en ole luomiväri kokeillutkaan, mutta rajaukseen vallan mainio! Väri on tommonen ei ihan musta, vaan tumman harmaa. Sopii mulle hyvin, koska ihan mustalla tulee mun mielestä arkikäyttöön vähän turhan... raju? tulos :D Mutta toi on tosi hyvä :) Ei tuu kökköjä, ja tulee nättiä jälkeä, ainakin sitten kun käsi on kunnolla tottunut siveltimen käsittelyyn.

Ja tuo pohjustusvoide. Meikkasin tänä aamuna n. 09.00 ja kello on nyt 22.00, ja mun silmämeikki näyttää siltä, että se olis tehty tunti sitten!! Luomiväri ei oo menny yhtään luomivakoon vaikka lämpötilakin on jossain 30 asteen tuntumassa :o Tää tuote on oikeesti ihan mahtava. Nyt joka ikinen, jolla on Seppälä alle 100 kilsan päässä juoksee sinne ja ostaa tän itelleen ;) Tää vaan toimii. Pitää luomivärin koko päivä, jopa epäinhimillisellä helteellä, paikallaan! Wau!


Tässä on vielä vähän testiä tassulle. 1. on siis tuo pohjustusvoide. Näkyy huonosti, mutta on tommonen vaalean ihonvärinen :) 2.sitten on tuo luomiväri/rajausmömmö ja 3. poskipuna epämääräisesti levitettynä :)

Ja vielä viimeisenä, rakkaat lukijat, muistakaa käyttää aurinkovoidetta ja aurinkolaseja! Auringonsäteily on oikeasti vaarallista iholle, ja siltä pitää suojautua. Muistakaa myös tarkistaa, että aurinkovoide ei ole vanhentunutta ;) Se ei paljon auta, jos se on muutaman kymmenen vuotta vanhaa. Näähän säilyy pakkauksen mukaan n. 12kk avauksen jälkeen, eli viimekesäisten jämät pitäis hyvin pystyä käyttämään vielä. Tiedä, se haisee ikävältä ja tahmaa ja kaikkea... Mutta se on kuitekin ihan omaksi parhaaksi käyttää sitä, ainakin jos on pidempään ulkona, kuten rannalla, festareilla, lenkillä, jne :) Älkääkä unohtako laittaa sitä myös kasvoille! Huulirasvankin olis tietysti hyvä olla auringolta suojaavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...