torstai 28. heinäkuuta 2011

Yesterday's news.

Oltiin menossa parin kaverin kanssa käymään Särkkiksessä ja halusin sitä varten kokeilla jotain uutta kynsille :) Sitten löysin tälläisen mielenkiintoisen videon. Ja sitähän oli kokeiltava. Itselläni tosin oli käytössä vain kynsilakanpoistoainetta, mutta se toimi ihan hyvin. Käytin Pirkan valmistamaa :) Oli oikeesti tosi helppo tehä, ja tuli aikas hienot ;)Värilakka käytin Models Ownin Lemon Meringueta. Ja päälle pari kerrosta päällyslakkaa. Aika mielenkiintoiset oli poistaa, mutta kyllä se helpommin kävi kun glitterin poistaminen :D Oon muuten viime aikoina ihan rakastunut cracle lakkoihin varpailla... Oon keksinyt ties mitä värivariaatioitakin ;D


2 kommenttia:

  1. Mun on pitänyt kokeilla myös noita sanomalehtikynsiä! Luin jostain blogista ohjeen. En vaan oo saanut aikaiseksi, kun ei ole mitään alkoholia ollut tarjolla. Mutta sä kastoit kyntesi ihan lakanpoistoaineeseen? No semmosita ainakin löytyis kotoa, niin vois kokeilla. Ja aattelin myös jotain haavapuhdistusainetta korvaavana tuotteena... No, täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Joo, ihan Pirkan kynsilakanpoistoaineesen :) Kokeilin ite myös desinfiointiainetta, mutta mulla se ei ainakaan toiminut... Jotkut kyllä sanoo että senkin pitäis toimia, mutta en tiedä. Kokeile ja kerro sit muillekkin miten kävi! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...