tiistai 5. heinäkuuta 2011

Violetti glitterunelma.

Nyt tuli kyllä tehtyä omast(kin?) mielestä tosi nätit kynnet :) Eli oikein kunnon violetit glitterunelmahattarapilvi-kynnet ;) Harakkakun olen, niin glitter kyllä kolahtaa melkein aina. Tällä kertaa taas käytin irtiglitteriä. Tietää kyllä, että seuraavaksi lakat poistetaankin sitten folio-tekniikalla :D Niin ja pieni vinkki näin helteellä. Jos käytettä irtoglitteriä, laittakaa tuuletin pois päältä... Ei, en kokeillut, mutta älkää tekään. Tää sotkee muutenkin jo niin älypaljon :D Tai sit en vaan osaa? Hienot kynnet kuitenkin, mä tykkään! Vaikka tuo violetti lakka menikin aika paljon ilmakuplille :(2 kommenttia:

  1. Ihanat glitterikynnet! Etenkin violettina, kun on yksi lempiväreistä. Näitä kun katselee, niin haluttaa kaivaa omat glitterit esiin. :)

    VastaaPoista
  2. Nää oli kyllä tosi nätit :) Violetti on yksi munkin lempiväreistä, ja sillä tulekin lakkailtua aika paljon ;) Glittereillä on kyllä aika kiva leikkiä, mutta se niitten poistaminen on kyllä aika tuskasta :D Ja noi irtoglitterit sotkee tosi hyvin :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...