lauantai 16. heinäkuuta 2011

Turkoosit ylpeyden aiheet.

Ekaa kertaa kokeilin sitä ainoaa aitoa Konad-laattaani ;) Ja yllätyin kyllä ilosesti, että miten helppoa sen käyttäminen oli! On kyllä tosi eri asia käyttää ihan oikeesti Konad-laattaa ja muita tykötarpeita kun mitä lie feikkalaattoja. Niissä siis oikeesti on eroja, vaikka en millään meinannut sitä aluksi uskoa :D Noita Konadin omia leimailulakkoja täytyy ehkä jossain vaiheessa tilata lisääkin. Sitten kun lompakko sallii. Ja ehkä pari laattaakin pitää ostaa vielä.

Mutta takaisin lakkaukseen. Alla on Accessorizen turkoosi lakka ja päällä ColorClubin Wicked Sweet. Tältä näyttää tuo Accessorizen lakka yksinään:


Ja tältä sitten kun pistettiin Color Club siihen päälle :) Mun puhelin on ihan samanvärinen kun noi kynnet ;DJa nää kynnet mätsäs myös mun sen hetkisiin alusvaateisiin, kattokaa vaikka ;)


Ja sitten heitettiin Konadoinnit päälle niin se näytti tältä.Aika kivat mun mielestäni :) Ja onnistu tosi nätisti. Kelpaa pitää pari päivää kynsillä ihan hyvin ^^ Laitetaan vielä kuva lakoista :)

4 kommenttia:

 1. Ihana yhdistelmä, tosi kaunis väri ja konadit kruunaa koko jutun:)

  VastaaPoista
 2. Mustakin nää oli tosi ihanat kynnet :) En yleensä lämpeä siniselle mutta turkoosi on kyllä nätti väri :)

  VastaaPoista
 3. mmh.. voisitko tehdä artikkelin niiden konadien ja muiden laattojen käytöstä, on jäänyt itseltä perehtymättä se aihe ja olisi kiva lukea enemmän, ennen kun menee ostamaan moisia. :)

  VastaaPoista
 4. Tottakai voin :) Siis heti kun saan aikaan :D Eli ehkä henkeä pidättäen ei kannata odottaa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...