sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rakkaudentunnustus.

Nyt on pakko tunnustaa rakkauteni yhteen ihanaan nettikauppaan... Joka nimittäin on, ei enempää eikä vähempää, kuin Dermosil. Posti-setä nimittäin kantoi mulle tälläisen tossa loppuviikosta:


Ei malttanut ottaa kuvaa ennen avaamista :D
Sisältö.
 Okei, sisältö kuvasta puuttuu yksi tuota, joka oli menossa äidille. Mutta muuten tuossa on siis kaikki. Ihan ihka ensimmäinen ihastukseni oli, että tää tuotiin ihan kotiin asti! Siis ovelle. Parasta :) Eli ei tarvitse miettiä, että jaksaako sen jättimäisen tilauksensa kantaa kotiin asti postista, koska jos joku on kotona ottamassa tän paketin vastaan, niin ei tarvitse hakea sitä postista. Kelpaa ;)

Seuraavaksi huomasin tälläisen jutun kuoriutuvan paketista.
Sain siis kiitokseksi tilauksesta kasvovoiteen! :) Okei, luulen että tälle on joku, että jos tilaa vaikka yli 50€ edestä niin saa jonkun tilaajalahjan ylläriksi, mutta silti! Mä olin tosi iloinen tästä. Ihan jo senkin takia, että tarvitsen kohta kasvovoiteen, mutta se unohtui tilauksesta :D Onneksi Dermosil hoiti asian puolestani ;) Oikein mukana käytöntö!

Seuraavaksi kummastelin että mikäs se tämä on...


Tuommoinen pahvirasia oli eksynyt mukaan. Ja se oikein pullisteli eikä meinannut pysyä kiinni. Katsokaas mitä se sisälti!


Aivan ihanan kasan Dermon näytteitä! Oikeesti, vähänkö siistiä :) Pääsen näitten kanssa testaamaan moooontaa tuotetta, jonka tilaamista harkitsin, mutta jätin sitten tilaamatta tällä kertaa. Mikä ihana käytäntö tämäkin! Nää näytteet ilmeisesti tulee kaikkiin tilauksiin mukaan, mutta en tiedä, että vaikuttaako tilauksen summa siihen, että paljonko niitä saa. Mulla niitä ainakin tuntu olevan ihan hervoton kasa sullottuna tohon pakettiin mukaan :D Täältä löytyy muuten hyvä vinkki näytteiden käyttöön :)

Ja sitten vielä yksi juttu. Tilauksen loppusummasta riippuen saat tietynmäärän pisteitä. Ja niillä pisteillä voit sitten valita Bonustuotteen/tuotteita tilaukseen mukaan, ilmaiseksi :) Ja pisteet siis saa jo ihan ekasta tilauksesta! Mun bonari tuote oli tällä kertaa käsisaippua, koska sellaisen satuin kylppäriin tarvitsemaan ;) Eikös oo muuten aika hieno pullo tällä saippualla..?


Ja sitten tilaukseen. Joka muuten tuli sunnuntaina tilatessa... muistaakseni torstaina :) eli ihan kohtuu ajassa kun oli näin iso paketti kyseessä.

Kuoriva vadelmasuihkusaippua. Ihana tuoksu! Ja kuorivat rakeet tuntuu tosi kivalta iholla, kuorii hellävaraisesti mutta tuntuu kuitenkin sillein, että tiedät, että se tekee jotain ;) Jos ymmärsitten mitä tarkoitin :D


Kaksi erillaista puhdistusvaahtoa. Tuommoinen vaaleanpunainen E-sarjan vaahto mulla on tällä hetkellä loppumasta suihkussa, niin ostin uuden sen tilalle. Sillä on ihan paras poistaa meikit suihkussa :) Ja sen kaveriksi halusin sitten kokeilla myös tuota vihreää versiota, joka on normaalille ja kuivalle iholle. Halusin lähinnä kokeilla, onko näillä joten merkittävää eroa.Suihkutettava kosteusvoide. Tätä oon käyttänyt joskus ehkä oikeesti 10 vuotta sitten äitiltä, ja aina välillä on tullut semmonen tunne, että tää vois olla aika kätevä :D Varsinkin nyt, kun kesällä iho ei mulla kuivu samalla tavalla kun talvella (jolloin se sitten vasta kuivuukin...) niin kaipailin kevyttä nopeasti imeytyvää kosteusvoidetta. Ja tämä on just sitä mitä kaipasinkin :) Tuoksu on raikas ja tätä helppo levittää suihkepullon ansiosta.


Antiperspirantti jalkasuihke. Ihan mielenkiinnosta otin kokeiluun. Tuntuu kyllä mukavalta kun tätä suihkuttelee jaloille ennen töihin lähtöä, tiedä sitten tekeekö se mitään :D Tästä ehkä lisää juttua sitten kun olemme tutustuneet paremmin :)


Suklaa kuorintavoide. Ah ja voih. Tää tuoksuu NIIN hyvältä! Ja tuntuu. Mutta näyttää ällöltä kun sitä levittää... Ihan kun mutaa levittelis :D Ei niin kiva. Tän pitäisi siis kosteuttaa ja kuoria ja tätä käytetään niinkun suihkusaippuaa. Eli siis hierotaan vartalolle ja huuhdellaan pois. Tulee ihan varmasti käytettyä jo pelkästään tuoksun puolesta!


Sitten vielä pari tuotetta, jotka ostin miehelle nimipäivä lahjaksi :) Oon itse kokeillut tuota huulirasvaa kanssa, ja se on huulilla tosi hyvän tuntuinen! Ainut oikeestaan, mikä siitä tekee "miehisen" on se, että se ei tee huulille kiiltoa.


Semmonen tilaus tällä kertaa. Näille kaikille (+ se äidin tuote joka ei näy tässä) maksoi pikkusen reilut 50€. Eli musta oikeesti aikas kohtuullinen hinta :) Ja kun tilaa yli 50€llä, niin saa postikulutkin ilmaiseksi. Eipä ne muutenkaan päätä huimaa, 6€/tilaus. Kimppatilauksetkin on helppo järjestää, koska Dermolla on tarjolla "kahvipöytäominaisuus", jonka kautta voi sitten kaikki lisätä omat tuotteensa sinne ja yksi sitten tilaa :) En oikeastaan tiedä tarkaan miten se toimii, mutta tuolta Dermon sivuilta varmasti löytyy hyvät ohjeet siihen, jos joku kiinnostui!

Tykkään kovasti myös siitä, että tuolta näkee suoraan myös muiden jättämät kommentit tuotteista! Oikeesti tosi hyvä ominaisuus. Näkee heti mitä muut on tuotteesta mieltä :) Ja ihan varmasti tulen tekemään jatkossa lisää tilauksia! Huomasin, että näiden kaikki meikkituotteet, on poistumassa valikoimasta... Oliskohan uudistuksia tulossa :)

Onko kukaan muu rakastunut Dermosiliin? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...