perjantai 1. heinäkuuta 2011

Ostoksia, taas..

Ajattelin hankki dödön, joka varmasti pitäis kainalot kuivana kun pyöräilen töihin ja kotiin. Joo, aattelin oikeesti pyöräillä, aatelkaa! Mutta tämmöset lähti mukaan sitä varten:

Tai tarkemmin sanoen, tuo Adidas lähti sitä varten mukaan. Päädyin tohon Adidakseen siksi, että mä en kykene käyttämään Rexonan dödöjä ollenkaan. Ne kutittaa ihan sairaasti :/ Joten ajattelin sitten Adidaksen olevan luotettava tämän asiansuhteen. Muuten olisin kokeillut niitä uusia Rexonan dödöjä, mitä nyt telkkarissa mainostetaan. Että se toimii sitä paremmin mitä enemmän liikkuu. No, jos nyt sitten käykin niin, että tuo Adidas (ja jatkossa mahdolliset muut dödöt) ärsyttää ihoa kanssa, niin siirryn hetkeksi tuohon Herbinaan, ettei iho ärry turhaan hajusteista tai muista :) Tuo on siis hajusteeton. Noiden kuulumisia kerron kunhan olen saanut testattua.
Tässä sitten toiset uutuudet. Eli kuparin värinen hoitoaine, Revlon, ja Tigin kiiltosuihke. Molemmat oli muuten ihan loisto-ostoksia. Hoitsikka pitää tukan just oikeen värisenä ja on vielä ihan aivan erinomainen hoitoaine! Saa tukan tosi pehmeesi ja kiiltäväksi :) Ja tuo kiiltosuihke... Ah <3 Kannatti ostaa, vaikka sen ihan Suomesta riistohinnalla shoppailinkin ;) Se tekee tosi kauniin kiillon hiuksiin, semmosen luonnollisen, eikä semmosta likaisen näköistä diskopallo efektiä. Tigimäiseen tyyliin tuoksukin on hyvä. Eli jos haluaa kiiltosuihkeen jossa on lämpösuoja ja josta tulee tosi nätti kiilto olematta överi, niin suosittelen tätä :)

Niin ja syy siihen miksi toisessa kuvassa on vesileima ja toisessa ei, eikä ole ollut muissakaan kuvissa nyt pariin postaukseen, niin on se, että tän uuden koneen mukana tuli uusin Photari, jonka kanssa en osaa laittaa niitä :D Tuo alempi kuva oli vielä käsitelty vanhalla koneella niin siihen sen sai helposti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...