tiistai 26. heinäkuuta 2011

Hololakkakukkeja.

Ostin Unkarista silloin Essencen... sabluunoita? joilla saa nätisti tehtyä kuvioita kynsille. Nyt oli sitten aika kokeilla niitä :) Mä kyllä tykkäsin näistä, vaikka toki ekalla kerralla näitten käyttö oli vasta opettelua. Hommahan toimi niin, että ensin otettiin paketti noita sabluunoita.


Sitten yks noista sabluunoista laitetaan kynnelle, jossa on jo värillinen kunnolla kuivunut lakka.


Noin, ja sitten ohuelti lakkataan tosta päältä ja irrottetaan sabluuna. Itse käytin kutakin sabluunaa parikin kertaa piheyttäni, parempi tulos olis ehkä tullut jos niin ei olis tehnyt :D Ja sitten mietin sitäkin, että ei olis ehkä ollut ollenkaan pöllömpi ajatus tuputella vaikka sienellä lakkaa ton sabluunan kanssa. Ei olis tullut niin paksusti lakkaa siihen. Toi muuten tarraa tosi hanakasti kynteen kiinni, eli alla olevan lakan pitää olla ihan kokonaan kuivunut.


Otin vielä talteen noi käytetytkin sabluunat ja kokeilen saisko niitä kynsilakanpoistoaineella vielä puhtaaksi. Ihan vain kokeilun ilosta ja sitten niitä vois käyttää useemmankin kerran :)
Ja lopputulos näytti sitten tältä.Mä oon edelleen sitä mieltä, että tota Essien lakkaa on kökkö levittää.. Eka kerros on ihan kauhea, toisella jo vähän parempi mutta kolmas on silti pakko laittaa... Mutta nätin värinen se on, siitä ei pääse yli eikä ympäri :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...