perjantai 17. kesäkuuta 2011

Rimmelin Day 2 Night ripsiväri. Ei hyvä.Lontoosta siis tosiaan ostin vahingossa tuon Rimmelin Day 2 Night ripsarin, joten siitä pari sanaa. En oikeesti tykkää tästä ripsirista yhtään. Jos käyttää sitä Length-sutia, niin tuntuu ettei siinä ole väriä ollenkaan ja sitten taas Volume-sudissa sitä on aivan liikaakin...

Length-harja

Volume-harja
Sitten vielä ihan käyttökuvia...

Oikeassa silmässä Leght ja vasemmassa Volume.

Vielä kuva silmät kiinni...
Oli Lenght jättää ihan kylmäksi, ainakaan mun makuun siitä ei tuu ollenkaan tarpeeksi väriä. Ja sitten Volumesta tulee liikaakin, eli paakuiksi ja klimpeiksi menee... En hirveästi suosittele tätä ripsiväriä, mutta siedettävä tuloksen sai sillä, että tuon Lenghtin päälle laittoi hillitysti ja todella varovaisesti tuota Volumea. Suosittelisin jättämään tämän suosiolla hyllyyn siis ;) Itse massa on jotenkin tosi paksua ja jättää klimppejä tosi helposti.

5 kommenttia:

 1. Itse olen lähinnä ihmetellyt näitä ripsareita, joissa on monta erilaista "modea". Ilmeisesti ne toimivat vain sillä tavalla, että toiseen se jättää enemmän väriä ja toiseen vähemmän? Olisi joskus ihan mielenkiintoista kokeilla tuollaista, mutta noh.. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ne toimii just sillä tavalla :D Onhan noi sinäänsä ihan mielenkiintosia kokeilla ja ihmetelle, mutta ei toi kovin hyvä ripsari oo...

  VastaaPoista
 3. Heippa! Oon alottanu bloggauksen tossa joku 3 kk sitten kosmetiikasta/kynsistä/muodista ym. ja jos kiinnostaa olisin enemmän kun kiitollinen jos käyt vilkasemassa ja uudet lukijat on aina lämpimästi tervetulleita, kiitos paljon! :)
  http://beautificationbox.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun testasit ton. Oon pyöritelly sitä moooonta kertaa jo käsissäni ja miettinyt, että ostaisiko testiin vai ei. Nyt tiedän, ettei kannata. Jatkan Colossalin nimeen vannomista siis. :)

  VastaaPoista
 5. Joo, kannattaa jättää hyllyyn vaan suosiolla ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...