keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

"Haluutko haistaa mun kynsiä?"

Eli ColorClubin uudet tuoksulakat syynissä ;) Itselläni on kolme väriä niistä, YumGum, Wicked Sweet ja Gimme A Grape Big Kiss. Oisin oikeesti halunnut myös Raspberry Rushin, mutta TD:ltä tulikin sähköposti, että se on loppu vaikka olin lisännyt sen jo ostokoriinkin :(


Omilla kynsillä oli tuo YumGum, joka tuoksui oikesti ihan purkalta :D Mä tykkäsin kovasti tän tuoksusta, ja väristä. Kaunis perusvaaleanpunainen. Kaikista lakoista tuoksu kyllä hälventyi parissa päivässä, tai ainakaan omaan nenään ei enää haissut. Eikä muutenkaan haissut ellei oikein erikseen haistellut, eli koko ajan ei purukumi haise nenässä ;)


Toiselle uhrille lakkasin sitten Wicked Sweetillä. Näissä kynsissä on valkoinen alla, musta toi sininen on nätimpi kun laittaa valkoisen. Tämä lakka tuoksui... Hyvältä :D Vähän niinkun toffeelta, muttei kuitenkaan. Karkkimainen, mutten osaa oikein tarkemmin määritellä, että mikä karkki olisi kyseessä.

Sitten vielä Gimme A Grape Big Kiss. Kaunis violetti, mutta tuoksu on kyllä aika esanssinen... Jos saisi migreenin tämä kynsillä niin sen käyttäminen loppuisi kyllä kun seinään sen jälkeen :D Väri mun muuten aika samanlainen kun yhdessä Wild'n Crazyn lakassa.

Lopuksi vielä pahoittelen, että edessä saattaa olla pieni blogitauko. Koska valmistun tänään ja pitää juhlia ruveta järjestämään :) Sen jälkeen ollaankin lähdössä melkein heti Helsinkiin, ja siitä Lontooseen. Ollaan Lontoossa viikko. Sitten lupaan päivitellä taas enemmän ^^ Jos ehdin niin teen teille ajastettuja postauksia pari, mutta en lupaa mitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...