perjantai 20. toukokuuta 2011

Uusia lakkoja, ah ja voih!

Eli Trans Design tilauksen esittely! <3 Parhautta ;) Tosi nättejä värejä tuli shoppailtuja, ja kauan himoitsemiani PotCa lakkoja, namanm! Ja päällyslakkoja pari :) Ja ColorClubin pikakuivattaja! Toimii muuten oikein hyvin, mutta siitä ja päällyslakoista en ottanut kuvaa. Ja loogisesti, lakkojen nimet on sitten järjestyksessä vasemmalta oikeelle, mutta eiköhän sen kaikki tajunnut itsekkin :D

Planks a Lot, Skull & Glossbones, Steady as She Rose ja Sparrow Me the Drama

O.P.I.n Pirates of the caribbean lakat! Ihania! Ajattelin ensin, että voi kun tylsiä värejä, plääh.. Mutta sitten tajusin, ettei nää oo ollenkaan tylsiä oikeesti, nää ei vaan oo kirkkaita :) Tosi nättejä sävyjä kaikki, tosi moni käyttösiä. Ihania pastellisävyjä, nam <3 tykkään kovasti näistä :) Näitä voi kaikkia yhdistää toisiinsa tosi hyvin.

Purple Panic, Fairy Dust, Pink Underground

Bridezilla, 108 degrees, Senorita Bonita
Kaikki yhdessä.
 Tykkään näistä erityisesti josta Bridezillasta :D Musta se on tosi sievän värinen ja oon kuolannut sitä jo pitkään, ja nyt ostin sen <3 Myös toi Purple Panic on aivan täydellinen, paitsi pysyvyydessä... Fairy Dust taas on varmasti tosi monikäyttöinen :)

Edie, Ultra-astral

Yum Gum, Gimme a grape big kiss, Wicked sweet


Kaikki yhdessä
Tottakai piti ostaa nyt niitä CC:n tuoksuvia lakkoja! :D Tykkään kyllä, tosin tuoksu on tosi vahva... En oo kynsille koittanut, täytyy kattoa, että voiko pitää ilman hervotonta migreeniä. Mutta nuo ei-tuoksuvatkin on tosi nättejä :)

Sellasia. Mitäs muut tykkää noista PotCa lakoista tai noista tuoksuvista CC:n lakoista? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...