keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Suihkuhetken suosikit.

Taas suosikkipostaus ;) Musta nää on kivoja, älkää valittako siellä! :D Tällä kertaa siis tuotteita, joita käytän suihkussa. Osa on esitelty jo aikaisemmin, mutta osa ei.

Shampoot top 3


 Ekaksi XZn ihana karpalokinuski shampoo <3 Tässä on ehdottomasti parasta tän tuoksu! Niin ihana <3 Mutta peseekin ihan hyvin, ei natisevan puhtaaksi mutta kunnolla kuitenkin. Hiukset ei jää lähmäiseksi tän jälkeen. Hyvä arkishampoo, suosittelen :)Tigin Superstar shampoo tuoksuu kanssa ihanalta, mukavan mansikkaiselta. Pesee mun mielestä tosi hyvin, vähän natisevan puhtaaksi, muttei kuitenkaan liian. Tuuheuttaa hiukan jos ei käytä tätä joka päivä. Saako tätä muuten enää..?Sexy Hairin shampoo, joka on tarkoitettu "normaaleille" hiuksille. Mitä se ikinä tarkoittaakin :D Tää muuten tuntuu tosi jännältä kun sitä levittää hiuksiin... Semmoselta jotenkin limaiselta ja liukkaalta. Se oli aika shokki ekaksi, mutta nyt siihen on tottunut. Hiukset jää tän jäljiltä tosi pehmeiksi ja sileiksi :)

Hiusnaamiot top 3

En käytä juurikaan tavallisia hoitoaineita, tykkään enemmän näistä naamioista. En edes käytä joka suihkukerralla näistä, koska pelkkä kunnollinen jätettävä hoitoaine riitää mulle. Ja aamulla voi sitten laittaa vielä Ego Boosteria jos tuntuu että tukka on liian frizzi :)


Balean hiusnaamio. Sori, yritän välttää näiden Balean tuotteiden hypettämistä, kun niitä on niin vaikea saada Suomesta käsin mistään. Mutta jos tähän jossain törmäätte, niin ostakaa ihmeessä! Tää tuoksuu tosi hyvältä ja tekee hiuksista sileät nopeasti :)


Musta XZn tuotteet on yleisesti hyviä, mutta tästä tykkäsin erityisesti. Tekee hiuksista ihanan pehmeät! Ja hintaakaan ei ollut kun 4€ Tokmannilla :) Tämänkään ei tarvitse kauaa vaikuttaa hiuksissa, että niistä tulee pehmeät. Tämä muuten poistaa sähköisyyttäkin aikas hyvin. Niin ja jos törmäätte siihen savinaamio juttuun, joku vihreä savi sarja, niin ostakaa semmonen :D Se naamio teki tosi ihanan tuntuiset hiukset kun kokeilen äitin luona sitä. Se jätti tosi tosi pehmeät ja sileät hiukset jotka ei sähköistyneet <3 En niinkään välittänyt tuoksusta, mutta se lopputulos... Ah ja voih.

Wellan Brilliance hiusnaamio. Tosi ihana naamio, tämän jälkeen ei kyllä saa millään hiuksiä sähköiseksi! Ja hiukset jää sileäksi, muttei niinkään pehmeiksi. Varmaan hyvä tuote kärsineillekkin hiuksille, itsellä ei oo ees kauheen huonossa kunnossa :)

Suihkusaippuat top 3

Nämä nyt tiivistin yhteen kuvaan, kun ei suihkusaippuoista oo niin paljon sanottavaa :D Nivean saippuoita oon hehkuttanut ennenkin. Kuvassa näkyvä ei kyllä ole mitenkään suosikkini itsessään, mutta Nivean saippuat muuten on <3 Varsinkin se Happy Time näin kesällä on ihana! namnam! Falta onkin sitten kaksi suosikkia, NutriSkin Acai berry ja tuo hedelmä jogurttisaippua :) Molemmat tuoksuu tosi ihanalta ja on pehmeitä ja vaahtoaa herkillisesti ja ah <3 rakastan Fa:n saippuoita vaan niin paljon <3 ja ne tuoksuu kaikki niin ihanalta. Kannattaa hamstrata ulkomailta jos multa kysytään ;)

Kasvojenhoito tuotteet top 3


Dermon puhdistusvaahto. Moni varmasti muistaa edellisesti postauksista, niin ei siitä sen enempää, mutta nyt tämä on siirtynyt suihkuun. Tällä saa niin kätevästi kaikki meikit pois suihkussa, kun voi huoletta puhdistaa silmämeikinkin tällä :)


Sori, toinen Balean tuote. Silloin kun iho tuntuu kuivalta niin laitan tätä. Tuoksu on hiukan liian saippuamainen mun makuun, mutta tuote itsessään on hyvä. Seassa on pieniä kuorivia rakeita, mutta ei oikeastaan kuori kovin paljon. Enemmän tämä tuntuu kosteuttavan ja puhdistavan meikinjäämät kasvoilta, tykkään tästä kyllä tosi paljon.

Sitten kun tahdon oikeasti kuoria ihon, niin käytän tätä. Eli Freemanin vadelmakuorintaa. En oikeastaan tykkää tuoksusta enää yhtään, jotenkin se haisee ällöltä mun nenään kun oon käyttänyt tätä jo tän purkin melkein loppuun. Kuorii kyllä hyvin ja rakeet on miellyttävän pieniä, mutta se tuoksu alkaa tökkiä. Ei siis sinäänsä huono tuote, mutta haju ei sovi mun nenään :)

Viimeisenä vielä... Saako tätä Suomesta?

Ostin itse tän Unkarista, koska rakastan tuota Happy time suihkusaippuaa, mutta en oo ite Suomessa törmänny tähän? Hassua, kun Nivean dödöjä on muuten melkein kaikki myynnissä, muttei tätä?

2 kommenttia:

  1. toi Wellan mömmö <3
    Kannattaa jossain kohtaa (jos raaskit) testata sitä Sebastianin Penetraittia, se on mulla tällä hetkellä käytössä ja vähentänyt mainittavasti tarvetta käyttää mitään anti-frizz-mömmöjä.

    VastaaPoista
  2. Täytyy joskus kattoo, että raaskisko :) Tosin mun tukka ei oo kovin frizzi yleensä, joskus silloin vaan kun on turhan pitkä aika kampaajalla käynnistä...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...