maanantai 9. toukokuuta 2011

Se on loppu nyt.

Sain pari tuotetta käytettyä loppuun, jes! Niistä toinen oli Garnierin mineraali dödö, jonka esittelypostauksen joku ehkä muistaakin. Loppujen lopuksi kävi niin, että tuo pallo pääsikin arkikäyttöön, ja spray sai mennä kaappiin odottelemaan, että käytän sen joskus loppuun.


Oli oikein loistava dödö arkikäytössä! Ei kutittanut eikä ärsyttänyt ihoa. Normiarki käytössä pitää varmasti koko päivän, mutta uskoisin, että pettää hikitreenin aikana. Ei tullut itse kokeiltua ;) Ei se kyllä karvan kasvua hidastanut yhtään, vaikka niin väittääkin, mutta en oikeesti odottanutkaan että se niin tekis :D Hintaa oli joku alle 3€ Tokmannilla. Tuoksu on kiva, mutta ei tuoksu kun purkissa. Kuka arvaa tän seuraajan... ;) No Fa:ta tottakai! Mun suosikki Fa pallopurkissa lähti mukaan Unkarista, joten se on seuraavaksi käytössä :) Mulla on ehkä vuoden dödöt, suihkusaippua ja rasvat laatikossa odottamassa... Unkari oli ihan kiva maa :D


Sitten loppui myös Dermon puhdistusmaito!


Jos joku kummastelee, niin en tiedä miten se näyttää kuvassa tolta, että se ei olis tyhjä, mutta se on oikeesti ihan loppu :o Tykkäsin tästä, kosteutti mukavasti kasvoja :) Käytin  kyllä kosteusvoidetta tän kanssa. Ainut mistä en tykännyt oli tuoksu. Se ei jotenkin kolahtanut. Tämä on hajustamaton, mutta haisi silti kummalle. Tosi hyvä tuote muuten, sopii varmasti vähän herkempi ihoisellekkin. Talveksi voisin harkita ostavani uuden pullon, kun iho kuivuu enemmän. Hintaa tällä ei ollut juuri mitään... joku 4€ ehkä, ja pullo on tosi riittoisa! Suosittelen tätä kyllä, varsinkin jos ei voi käyttää hajusteita tai jos on herkkä iho :)

 Mutta käykääs huviksenne osallistumassa Jos edes kynnet blogin arvontaan! Kiva palkintoja joillekkin luvassa ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...