sunnuntai 8. toukokuuta 2011

R.I.P.siväri.

Otin itseäni niskasta ja pidin ripsivärien hautajaiset! Eli karsin kaikki kuivat, huonot ja tarpeettomat ripsarit. No ei niitä hirveen montaa ollut mutta... tulipahan tehtyä :D Tässä postauksessa "Tiikeriankka" tekstit peittää tosi pahasti noi ripsiväripurkit..
Eveline, Volume Lash DefinerOli ihan hyvä ripsiväri arkikäytössä, mutta ei tämä kyllä niin säväyttävää lopputulosta saanut aikaan, kun purkissa luvataan. Ei pitänyt taivutuksia koko päivää, ehei alkuunkaan. Hintaa tällä oli ehkä max. 7€, mutta en kyllä ostais uudelleen. Ei näyttänyt kovin tummalta ripsissä. Jätti välillä pieniä paakkuja ripsien kärkiin.


Rimmel, Lash Maxxx


Oli hyvä ripsari, varsinkin toisen ripsivärin kanssa käytettynä. Ei jättänyt paakkuja. Hintaa oli ehkä hätäsesti 6€. Olisin ihan hyvin voinut ostaa toisenkin, mutta tätä ei vissiin enää myydä? En ainakaan itse löytänyt enää näitä kaupasta :/ Tuo kampamainen harja vaati aluksi totuttelua, mutta kun siihen tottu niin se oli tosi hyvä käyttää :)

Wet'n Wild, Star Lash
Oli ehkä maailman huonoin ripsiväri. Ei väriä, ei pidä ja ei edes pidentänyt. Ja tuo korkkikin vielä lähti irti. Missä lie mielenhäiriössä tämän ostin :D Toista kertaa ei kyllä tarvitse ostaa, sen verran kökkösi tämä.

Suosikkini, eli Tigin ripsari alkaa kanssa olemaan aika entinen... Ehdotuksia sen tilalle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...