keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Glitterkuorrutus.

Halusin kokeilla Unkarista ostamaani glitterlakkaa :) Alla on Essencen violettivärilakka, ja päällä on sitten Essencen violettiglitterlakka. Nää myytiin niin, että näitä oli ilmeisesti tarkoitus käyttää tällein yhessä? Musta aika ihanat glitterkynnet, mutta monen muun bloggarin tavoin, minäkin olen harakka <3 Tykkään noista Essencen lakkojen laadusta :)Näitten poistaminen kävi yllättävän kivuttomasti folion avulla :)

Nyt oon kuumeessa, niin täytyy katsoa, että milloin jaksaa tehdä uudet kynnet...

4 kommenttia:

 1. Glitterlakat on nii kivoja, mutta niiden poistaminen on yhtä tuskaa. Miten tuo foliojippo oikeastaa toimii?

  VastaaPoista
 2. Onneks tolla foliosysteemillä glitteritkin yleensä lähtee aika helposti :) Sehän toimii niin, että leikkaat vanulapun 4 osaan (ei sinäänsä pakko, mutta säästät paljon lappuja jos teet niin ;D) ja laitat kynsilakanpoistoainetta siihen lapun neljännekseen, ite laitan sillein vähän reilun puoleisesti sitä poistoainetta.
  Sitten laitat sen poistoainelapun kynnelle, otat palan foliota ja taittelet sen sormenpään ympärille niin, että se vanulapun pala jää siihen kynnen päälle :)
  Sitten vaan teet kaikki sormet samalla tavalla. Voi tuntua tosi hankalalta ekalla kerralla, mutta helpottuu ajan kanssa kun keksii tekniikan :) Sitten hengaillaan foliot sormissa joku 5-10min ja otetaan folio pois. Mä otan ne niin, että painan hellästi siitä kynnen päältä, että vanu vie enemmän lakkaa mukanaan. Yleensä mulla ainakin jää kynnelle vielä vähän lakkaa, mutta suurin osa glittereistä on lähtenyt ja se mikä jää on paljon paljon paljon helpompi poistaa kun normaalisti :) Folion palaset kannattaa melkein tehdä etukäteen kaikki, koska niitä on aika hankala yrittää repiä sitten kun melkein kaikki sormet on kierretty folioon :D

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo lakkayhdistelmä! Glitterilakat ovat ihania, mutta se poistaminen.. huh. Tuo foliosysteemi vaikuttaa hyvältää. Pitääkin testata seuraavan kerran sitä. :)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen kyllä tosi lämpimästi glitterlakoille tota foliota :) Lähtee tosi paljon helpommin lakat tolla tavalla :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...