lauantai 16. huhtikuuta 2011

Budapest, päivä 1.

Heipä hei kaikki pienet pallukat! Tiikeriankka on tällä hetkellä Unkarissa :) Herätys oli aamulla 2.30, eli voitte kuvitella kuinka paljon nukuttaa, vaikka kello on "kahdeksan", eli täällä seitsemän Meidän hotellin alapuolella on liike, jossa on melkein pelkästään kosmetiikkaa ;) Tänään en vielä ehtinyt käymään, mutta oottakaapa kun se maanantaina aukeaa... Sunnuntaisin nimittäin melkein kaikki paikat on kiinni. Lähinnä museoita ja muita "nähtävyyksiä" on sunnuntaisin auki. Eli älkää ihmetelkö, jos en postaa huomenna, kun ei ole postattavaa :D Mutta nyt saatte hervottoman suuria kuvia tältä päivältä (miniläppärillä ei oo mitään millä pienentää...)

Hotellista kuvia:

Porukoiden makkari.

Kylppäri.

Toinen kylppärikuva. Fa-saippua ;)

Meidän makkari.

Kylpyamme!!

Olohuonetta, ja partsi.

Näkymä parvekkeelta.

Näkymä parvekkeelta part. 2

Näkymä parvekkeelta part. 3

Keittiö
Eli tälläsessä me nyt sitten vietetään aikaa torstaihin asti :) Eli, tässä hotellissa ei oo ravintolaa, eli ei mitään valmiita aamupaloja jne.... Eli isi saa kokkailla meille aamiaiset jne :D Eipä siinä, kelpaa kyllä, hän kun on koulutettu kokki ;) Käytännössä meillä on siis käytössämme kolmion kokoinen kerrostaloasunto. Ei huonesiivousta tai mitään, kaikki hoidetaan ite. Tosi kiva ja viihtyisä hotelli, tyksin :)

Sitten ostoksiin:

Huulirasvaa, n. 2€/kpl

Huulirasvaa part 2. n. 2€/kpl

Fa:n suihkusaippua <3 uutuus, vajaa 3€

Trindin kynsienhoito juttuja, 1,30€/kpl

Sabrina Cosmetics- meikkejä, 1,30€/kpl
Ennen kuin joku ihmettelee, noissa kahdessa alimmassa kuvassa olevat jutut on ostettu kaupasta, jossa kaikki makso 350 forinttia, eli noin 1,30€ ;D Voitte kuvitella, että hehkuin onnesta kun löysin nuo Trindit! Ihana löytö <3 Ja nuo huulirasvat houkutteli mua kamalasti, niin ostin niitä nyt jo pari :) Voi olla että pari pitää vielä ostaa... Tuo suihkusaippua on sitä varten, että halusin jonkun ihanan kylpyvaahdoksi, ja tuo sitten osui kohdalle. Ei tosiaan jää vikaksi ostetuksi Fa-tuotteeksi! Ostan kunnon varaston, kun oon jossain mistä noita ihania saa <3

Mutta nyt on kyllä aika mennä kylpyyn vähän rentoutuun ja sit nukkumaan, ollut pitkä pitkä päivä :) Oltiin muuten Salkkari-Heidin kanssa samalla lennolla! Mä jopa puhuin sille, kun se ei tiennyt miten hanaa käytettiin lentokentällä ;) Melkein sukua julkkikselle... Mutta tosiaan, shoppailuja ei ehkä huomenna tuu tehtyä mutta esim. eläintarhassa ajateltiin käydä. Voin kertoa siitä lisää sit huomenna. Heipati hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...