tiistai 8. maaliskuuta 2011

Vesimarmorointia!

Piti päästä sotkemaan vesimarmoroimalla kun mieheke lähti kaupungille ja jäin yksin kotiin ;) Nämä onnuistuvat yllättävänkin hyvin, olen hyvin hämmentynyt! Tuo etusormi näyttää kuvissa tosi pahalta, oikeasti tuo ruttu ei näy noin selvästi ;) Seliseli...


Tältä kynnet näytti ilman koristeluja, mutta musta ne on kivemmat koristeltuina :)
Nuo fimoset tuo noihin kynsiin edes jotain keväistä ja kepeää :D Lakkoina oli Wild and Crazyn musta, punainen Evelineä, vihreä on China Glazea, violetti jotain merkitöntä, sininen Rimmeliä ja keltainen Lumenea. Lumene ei ollut hirveän kätevä tässä tarkoituksessa, en suosittele.

Näin muuten käy jos jätä fimopötkön pöydälle kissan seuraksi ja lähdet itse kauppaan...


Pari Tiikeriankka-vinkkiä vesimarmorointiin, jotka itse olen havainnut käteviksi.
 • Valitse suht täysiä lakkapulloja, niistä on helpompi saada lakkaa tippumaan veteen.
 • Yritä saada suti nostettua pullosta niin, ettei se kovin paljon osu pullon reunoihin => sutiin jää enemmän lakkaa ja se tippuu nopeammin veteen.
 • Jos katsot marmorointia tehdessäsi DVD:tä, niin älä vaan missään nimessä värjää poikaystävän (kallista) valkoista Pleikkarin ohjainta kynsilakalla, se voi suuttua kun saapuu kotiin.

2 kommenttia:

 1. hep!
  oonhan muistanut mainita sulle, että noita fimopötköjä voi tehdä myös itse, jos innostuu? :) veikkaan, että voisit tykätä niiden askartelusta. jos haluat niin voin kaivaa sulle ohjeet jostain.
  tein myös omaan vanity blogiini pitkästä aikaa postauksen ja ajattelin postata vielä lisää sinne tässä tulevien viikkojen aikana. ;)

  VastaaPoista
 2. Joo kaiva vaan ohjeet, haluisin ihmetellä niitä! :) Jos sitä vaikka innostui tekeen itekkin :D ja lisää postauksia vaan sun omaan blogiin, sitä on kiva lukea!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...