lauantai 12. maaliskuuta 2011

Shoppailua.

Oon siis lastenvaateliikkeessä työssäoppimassa, mutta eihän se estä mua shoppailemasta henkilökunta-alennuksella! ;) Olis varmaan ollut katastrofi mennä töihin johonkin Seppälään, oisin ollu PA ensimmäisen viikon jälkeen... Mutta tällästä pientä kivaa tullut ostettua.


Ponnareita ei ole ikinä liikaa! Varsinkaan silloin kun kissa syö niitä ;) Noi pinnit houkutteli mut ostamaan itsensä, ne oli niiiiin kivan värisiä! Ihan perus ponnareita, pikkusen pienempiä vaan.


Tuli uusia aurinkolaseja, ja mä ihastuin ihan kokonaan noihin pinkkeihin perhoslaseihin! :) Ne on ihan parhaat! Koko on "lasten", mutta hei, noi ei oikeesti oo ees mun päähän pienet. Merkki on Name It. Sitä merkkiä myy Jyväskylässä vastakkain olevat liikkeet, eli Juniorit ja Name It:in oma myymälä. Luulisin molemmissa olevan noita laseja. Molemmissa on UVA 400, eli suojaa ne ainakin vähän. Niissä on myös CE merkintä, jos joku haluaa oikeasti ostaa lapselleen ne, mutta eipähän yks blogin pitäjäkään pääse nyt sitten nielemään pieniä osia... ;) Noi pinkit on ainakin menossa autoon arskoiksi, että siellä on varmasti kesällä ainakin yhet, pitää noista toisista kattoa että mihin tarkoitukseen ne pääsee ;)

Ja uusi tagi tälläisille jutuille, eli muotihömppää :) Muodista en ymmärrä kyllä yhtään mitään, mutta se on nyt sopivin tagi tälläiselle jutustelulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...