sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kevätkynnet ja pientä kivaa.

Nämä kynnet oli oikeesti TOSI ihanat ja keväiset, mutta kun värjäsin hiukset niin kynnetkin värjääntyi niin niistä on nyt vaan pari tosi huonoa kuvaa :( Toisessa kädessä oli siis neljä violettia kynttä ja yksi keltainen ja toisessa kädessä yksi violetti ja neljä keltaista :) Noi fimot muuten pysyivät tosi hyvin tällä kertaa. Niiden pysyvyys on suoraan rinnastettavissa melkeinpä päällyslakan määrään niiden päällä :D Antakaa anteeksi yli menneet lakat ja kaikki muu sotku. Violetti lakka on ColorClubin Pucci-licious (<3) ja keltainen ModelsOwnin Lemon meringue.
Mutta kaikki Jyväskylästä olevan nyt silmät auki! Jkl:n keskustan Gigantista löytyy joululahjaksi varmaan suunniteltuja Gilletten Venus Embrace paketteja. Hintaa paketilla on 4,90€ ja se sisältää nämä tuotteet:

http://www.lisa-freundeskreis.de/files/u72/BIL_gewinn_gillette.jpg
Eli tuo höylä ja sheivausvaahto, mikä lieneekään. Hintaahan noilla on yhteensä erikseen ostettuna melkein 30€, eli kannattaa hakea nyt hintaan 5€ :) Vaahto on siis ihan normaali kokoinen 200ml. Jo pelkästään tuo vaahto maksaa yksinään 6,30€, ja tuo höylä jonkun 24€ jos muistan oikein. Eli suunnatkaapa nyt kaikki Jyväskylän keskustan Giganttiin ;)

Niin ja vielä, jos jotakuta jäi kiinnostamaan se lasiviilan hankinta, niin Kicksissä on hintaan ~10€ hyvän oloinen viila. Siinä oli vielä oikein swarovskikristalli koristeet ;) Mutta katsokaa että siinä on ne koristeet, nimittäin siellä oli melkein samaan hintaan myös semmoinen "lasiviila", on varmaan muovia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...