lauantai 5. maaliskuuta 2011

Huulirasvaholisti ilmoittautuu!

Mä olen oikeasti huulirasvaholisti. En elä ilman huulirasvaa. Joten ajattelin nyt esitellä teille mun huulirasvavaraston ja niiden kaikkien omat käyttötarkoitukset ;) Mulla on muuten taipumusta pestä huulirasvoja pyykkikoneessa :D Mutta tässä esitellyt on suojelukohteita, joiden ei anneta mennä pesukoneeseen :)

Tämä on mun arkihuulirasva, joka kulkee mukana joka paikkaan. Se on siis Burts's Beessin ihana huulirasva, joka hoitaa hyvin vähän rohtuneempiakin huulia ja suojaa pakkaselta tarvittaessa :) Tästä tulee ehkä ihan aavistus kiiltoa huulille. Ei maistu miltään, ja on hyvä perushuulirasva. Hinta oli joku 3€ Feel Uniquesta :)

Toinen mukana kulkija, tosin tämä on paljon vähemmällä käytöllä. Tämä on aina laukussa ja tätä käytetään hätätapauksissa. Eli silloin kun oma huulirasva jota yleensä käyttää on hukassa. En tykännyt tästä niin paljon että käyttäisin tätä koko ajan. Maistuu tosi ällöltä ja en tykkää sormella otettavista rasvoista. Menettelee siis hätätapauksissa :D Tokmannilla tän hinta on ihan vähän alle 2€.


Nämä on mulla aina koneen vieressä. Yllättävän hoitavia muuten. Näitä oli kolmaskin, mutta en tosiaan tiedä missä se on. Näistä tulee kiiltoakin huulilla ja maistuvat... esanssilta :D Mutta en valita, Simsiä pelatessa ei ole aikaa hakea toista huulirasvaa, niin koneen vieressä tämä menee paremmin kuin hyvin :) Nämä myytiin kolmen paketissa enkä kuollaksenikaan muista näiden hintaa... Ovat nimittäin jo aika vanhoja, mutta ihan hyviä vieläkin ;)

Tämä on yöhuulirasva, eli tätä laitetaan yöksi ja aamulla on pehmeä pusuhuulet. Tykkään tän jotenkin tosi paksusta koostumuksesta, minkä takia tämä on loistava öisin. Tosin näitä pitäisi kissallisella ihmisellä olla ainakin kaksi jemmassa aina, koska kissoista on oikein hauskaa leikkiä mamin huulirasvalla ja sitten sitä ei löydy mistään. Tai jos löytyy, niin siitä on lähtenyt korkki irti ja se on täynnä karvoja, yök! Tätähän saa ihan perusmarketista hintaan jotain 3€ :) Ja melkein kaikilla merkeillä on oma vastaavansa tälle. Tämä vain sattuu olemaan mun oma suosikki.


Pirkan mustikkahuulirasva on oikein mainio. Sitä on aina laatikossa niin että sitä saa huulille samalla kun katsoo telkkaria. Ei imeydy huulille kovin nopeasti, mutta on ihana siitä huolimatta. Hintaa tällä oli joku 2€, ja hinta-laatu-suhde on tässä oikein loistava :) Suosittelen tätä kyllä kaikille jotka haluaa halvan huulirasvan joka käy joka tilanteeseen.


http://www.stylescoop.co.za/wp-content/uploads/2008/09/labello.jpg
Tästä en muistanut ottaa kuvaa, mutta tälläinen vielä asuu mun huulimeikkien joukossa. Maistuu aika ällöltä, mutta pysyy huulilla ihan hyvin. Ei tunnu kyllä kovin hoitavalta, mutta kyllä tätä käyttää aina sillointällöin :) Hintaa oli tällä putkilolla joku 3€ tai vähän päälle. Ei ihan hirveästi tule käytettyä enkä kauheasti edes suosittele tätä muille. Ostakaa mielummin joku kunnon huulikiilto, kuin tämä ;)

Onko muilla taipumuksia käyttää eri huulirasvaa eri tilanteessa?

2 kommenttia:

  1. Heh, täällä kans yks huulirasvojen suurkuluttaja :D Tällä hetkellä pyörii 5 eri huuliravsaa/voidetta laukussa. Ehdoton lemppari on body shopin verigreippi :P

    VastaaPoista
  2. Aijaa, pitääpä sit joskus varmaan kokeilla jotain TBSn huulirasvaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...