perjantai 25. maaliskuuta 2011

Born to Rock.

Kuten joku fiksu voi jo otsikosta päätellä, niin kyseessä on siis Tigin Rockaholic-sarjan Born to Rock hoitoaine. Oon nyt käyttänyt sitä nyt melkein pullollisen. Hinta on Feelunique.comissa 9.25€. Ihan hyvä hoitoaine, oon käyttänyt tätä yksinään suihkun jälkeen, eli pesin hiukset shampoolla suihkussa ja sitten tätä suihkun jälkeen koko tukkaan, toimii :) Ja sitten oon käyttänyt myös hoitoaineen kanssa, eli pesin hiukset suihkussa shamppoolla, sitten hoitoainetta ja sit vielä tätä suihkun jälkeen. Jos on hyvä hoitoaine, niin sittenhän tätä ei välttämättä ees tarvii. Itse kuitenkin tykkään käyttää niinkin. Sitten oon käyttänyt tätä myös kuiviin hiuksiin, eli kun on ollut bad-hair-day, niin tätä suihkuttelin tukkaan, harjasin ja jo näytti paremmalta.

Tuoksu on ihan hyvä. Vähän vaniljaisen.... kookosmainen :D Vähän hankala kuvailla. Mutta aika makea, mä tykkäsin. Ainut huono puoli tässä on tuo pullo. Se osa, mistä painetaan, että sitä saa pullosta, on ihan sairaan jäykkä alussa. Sitten kun on märät kädet suihkun jälkeen, niin pullosta oli ihan älyttömän vaikea saada jotain. Se lipsuu ja sitä ei meinaa saada painettua ja argh! Olen kerran iskenyt tällä pullolla itseäni rintaan, kun se luiskahti yllättäen kädestä, ei hirveän miellyttävää. Nyt kun pulloa on jo käytetty hyvän aikaa, niin se on jo paljon niin paljon "löystynyt", että sitä saa jo pumpattua uloskin sieltä, mutta alussa se oli kyllä ihan tuskaa! Muistelisin serkun luona lainanneeni tätä (siis ennen oman ostamista), kun pullo oli vielä suht täynnä, ja sekin pullo tuntui silloin tosi jäykältä ja siltä, ettei sieltä saa yhtään mitään! Tosi harmi, koska muuten oisin ostanut tätä toisenkin pullon, mutta en vaan jaksa enää taistella tota pulloa vastaan että saisin ensimmäisen kuukauden hoitoainetta tukkaan.

Mutta kun tämä on tyhjä, se ei suinkaan mene roskiin. Oon ottanut tavaksi, että kun tämmönen suihkutettava hoitsikka loppuu, niin täytän sen vedellä, mitään kummempia huuhtelematta. Sitten sillä saa kätevästi suihkutettu vettä esim. otsikseen tai jakaukseen ja sen saa kammalla sinne missä sen pitää ollakkin :) Kun vesi on kuivunut, niin ei kun lakkaa päälle. Musta se on aika kätevää, nätin pullon saa uudelleen käyttöön ja pieni lisähoitsikka ei tee pahaa ;)

2 kommenttia:

  1. Minusta tuo kyseinen mömmö tuoksuu ihan nestemäiselle penisiliinille! Ei siis kovin hyvä :DD

    VastaaPoista
  2. Ei se kyllä musta haissut siltä :'DD Sulla on vaan nenässä vikaa ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...