lauantai 5. helmikuuta 2011

Essietä ja pari O.P.I.a.

Tein siis tilauksen Nail Etclle. Siellä oli Essien lakat tarjouksessa niin piti pari ostaa testiksi. En hirveästi rakastunut niihin, mutta tälläsiä sävyjä sieltä tuli tilattua:

Ja sitten vielä O.P.I.t joita tilasin. Ainut lakka tosin joka kotiutui oli aluslakka, Nail Envy, kun sitä on niin kamalasti hehkutettu. Ihan hyvältähän tuo tuntuu, ei siinä mitään :) Ja sitten tuli pieni pullo kynsilakanpoistoainetta, joka asetonista huolimatta tuntuu tosi hellävaraiselta! Ja tuoksuu muuten oikeesti aika hyvältä. Ja perinteisesti, on tosi kallista suomessa ;) Kaikki noista tuotteista oli alennuksessa ja tuo pieni pullo maksoi vain alle dollarin. Eli ei tuolta tilatessa hintakaan kirpaissut. Sitten tilasin vielä 2 käsirasvaa, mangon ja kookoksen tuoksuisen. Ne muuten tuoksuvat _tosi_ voimakkaasti, varsinkin tuo kookos. Koulussa laitettuani sitä tuli ihmettelyjä, että "mikä täällä oikein tuoksuu?" "joo, se on mun käsirasva..." ja vielä melkein 5 tunnin jälkeen illalla kaveri tuli käymään meillä sanoi edelleen haistavansa kookoksen. Päätin jättää sen vain koti käyttöön etten tapa sillä julkisilla paikoilla ketään astmaatikkoja. Mango ei tuoksu yhtä voimakkaasti. Tekevät käsistä kyllä tosi pehmeät, tykkään.


Ja sitten vielä kokeilukynnet Essien lakoilla, jotka tosin oli melkein koko viikon kynsillä :D Niissä on siis tuota vaaleanpunaista koko kynnellä, ja Color Clubin jotain jellyglitteriä kärjissä ja mukaan on roiskaistu vielä tarrojakin. Ihan söpön tyttömäiset ;) Älkää välittäkö pikkusormen paketoinnista, kävi pieni haaveri :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...