sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tampereen shoppailut.

Käytiiin siis Treellä IKEAssa ja vähän muutenkin shoppailemassa ;) Eipä ihan hirveesti tarttunut mitään mukaan, mutta esitellään ne silti :)

Tämmösia hileitä tai glittereitä tai mitä ikinä lienevätkään ostin jostain askartelukaupasta :) Jokaisessa paketissa on siis 5 putkiloa ja yksi makso 2,95€, ei paha mun mielestä. Vaaleanpunaisessa on 2 purkiloa irtohilettä,1 putkilo sydän dazzlingeja, yksi putkilo jotain pienen pientä murskaa ja pientä konfettia. Violetissa on 3 putkiloa irtohilettä, 1 putki isoa konfettia ja 1 putki violetteja tähti dazzlingeja. Turkossissa on 2 putkiloa irtohilettä, 1 putki turkooseja sydän dazzlingeja, 1 putki turkooseja tähti dazzlingeja ja 1 putki isoa konfettia. Enkä tietenkään osannut valita väriä, joten ostin kaikkia :D Sitten piti tilata eBaysta semmosia pieniä purkkeja johon nää saa laitettua, että niitä olis vähän helpompi käyttää. Toi tommonen putkilo on tosi epäkäytännöllinen. Myyjä tuolla kaupassa sanoi, että joku Treellä työskentelevä rakennekynsiä tekevä nainen käy kanssa hakemassa noita samoja glittereitä, kun käyvät kuulemma siihen niin erinomaisesti ja ovat halvempia kun tukusta tilatessa ;) Ja nyt kun ajattelen, niin nämähän on ainoat kynsijutut jotka ostin Treeltä :o Kaikki muut ostokset onkin sitten IKEAsta, ja niitä en esittele täällä... Eli loput on sitten ostetty Jkl ;)

Luomivärin sävy on "Kevään kukkanen"
Käytiin Tokmannilla, ja nuo sattui olemaan alennuksessa. Luomiväripaletti oli 2€ ja ripsari 5€, niin pitihän ne ostaa :) Tykkään tosta ripsarista jo nyt, vaikken olekkaan kokeillut kun kahdesti. Ja tuo luomiväri on ok, aika perusvärit. Oli muuten viimeinen tuon värinen mikä oli jäljellä :D
Käytiin taas Siliteri kirpparilla, ja koska sieltä ei muuta löytynyt niin ostin sitten nämä :D Lakat maksoi 2€ kappale ja tarrat 1,9€ kuten kuvastakin näkyy ;) Laadusta en vielä osaa oikein sanoa mitään...

Kisu tuli nuuskimaan :)
Ja enolta tuli myöhästyneenä joululahjana tämmöinen :) Siinä on siis tuo tuoksu ja sitten body spray. Tuoksuu muuten tosi hyvältä, tykkään. Tulee varmasti käyttöön :)

Lisäsin uuden tagin, Kynsihömppä, eli siihen menee sitten kaikki ostokset ja semmoset missä ei ole varsinaisesti lakattuja kynsiä esillä, vaan lähinnä uusi koristeita ja lakkoja ja semmosta :D ja vaihdoin meikkihömpän yleisesti kometiikkahömpäksi, koska se on paljon kattavampi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...