lauantai 1. tammikuuta 2011

Shoppailuja.

Jos katkaisisi pienen blogitauon shoppailupostauksella ;) Kävin siis ale-shoppailulla, ja eihän sieltä ikinä lähde tyhjin käsin... Yleensä kyllä ihan oikeasti harkitsen ostoksiani, mutta joulualeissa annoin itselleni luvan vähän hellittää ;)

Ensin Sokokselta mukaan tarttuneet:

Freemanin kasvokuorintageeli halusi muuttaa meidän kylppäriin, kun nyt käytössä oleva Dermon kuorintageeli on niin lopussa, ettei se enää kyllä kauaa kestä... Maksoi alle 4€ niin shoppailin sen :) Ostin myös pari Freemanin irtonaamiota, mutta unohdin kuvan niistä... Kerron näistä kokemuksia jahka olen kokeillut ;)

 Nämä oli ihan pakko ostaa, jos kerran yksittäishinnaksi jäi 2€! Tämä siis sisältää 6 We Care Iconin huulikiiltoa :) Näistä en itse viitsi turista juurikaan, koska Todella upeeta kirjoitti niistä jo vallan mainion yhteenvedon, missä näkyy hyvin värit ja kaikki ;) Mutta olen kyllä myös sitä mieltä, että on paljon pigmenttiä, ja että pysyvät oikein hyvin!


Nämä lähti mukaan ihan pelkästään söpöyskertoimen, ja -50% tarran takia, paketille tuli yhteensä hintaa alle 2€ :D Tässäkin siis 6 huulikiiltoa, joiden laadusta ei ole mitään hajua ;)

Klippoteketin kuiva shampoo, jota en myöskään ole ehtinyt kokeilemaan. Ihana purkki kyllekin on! :)Tämmösen ostin anttilasta, kun maksoi 20€ ja olen tuosta hajuvedesta jo tovin haaveillut :) Tykkään noista Avril Lavignen tuoksuista tosi paljon! Tuo kirjekuorilaukku siis oli paketissa mukana.

Sitten tilasin Viva La Nailsin bloggareille tarjoaman sample-paketin. Musta tuntuu, että muille bloggareille on tullut enemmän tavataa ton paketin mukana o.o Ne on kai vaihtaneet sitä, että mitä tuo paketti sisältää.. Mutta näistä kerron enemmän kun olen ehtinyt kokeilemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...