keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Ostoksia ja joululahjoja!

Ensin voisi esitellä koristelakat jotka viimein saapuivat eBayn ihmeellisestä maailmasta ;) Piti itsekkin kokeilla vaikken kovin hyvää palautetta olekkaan näistä kuullut...Sitten, saapui taas FeelUnique paketti! Osa joululahjoista on ostettu sieltä kanssa :)

Ekaksi shampoot. Päätin vaihteeksi kokeilla muutakin kun Tigiä! Mukaan pakettiin siis saapui Sexy hairin, (ihan vain nimen takia ;) ) Fudgen ja Tigin shampoot. Tuo Fudge on ihana! Tuoksuu hyvältä ja pesee kunnolla. ah, tätä lisää kun eka loppuu <3 Tuo Tigi on kanssa hyvä, äitiltä olen testaillut mutta ihanan tuoksun takia ostin itellekki.Sitten oli pakko ottaa vielä Fudgen suoraväri, värinä tottakai punainen.Sitten ostin Nubarin kynsinauhaöljyn. Tuoksuna greippi, kuulosti vähiten ällötävältä niistä vaihtoehdoista. En kestä mitään esanssi-vaniljaa, hyiyök. Tästä tulee kokemuksia kunhan on ensin kunnolla testattu :) Hinta oli muuten vaan 7€, että musta se oli aika edullinen.Sitten ostin Burt´s Beesin huulirasvan itselleni. TYKKÄÄN! Haisee aivan kamalan pahalta, mutta hoitaa niin hyvin että ei se haittaa :D Ihana <3Sitten joululahjoihin, siis niihin lahjoihin jotka oon antanut muille, joulun jälkeen postausta siitä mitä sain lahjaksi ;)

Ensin äitille Burt´s Beessin jalkavoide ja huulirasva :) Tuo jalkavoide ainakin touksuu hyvältä.


Sitten annettiin parin kaverin kanssa yhteiselle koulukaverille tämmönen Tigi-paketti joululahjaksi, tuntui kovasti tykkäävän :)


Semmosta tänään, joulun jälkeen siis postailen kosmetiikasta jotka kuoriutui paketeista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...