torstai 4. marraskuuta 2010

OPI ja China Glaze kokeilu.

Mitkä ihanat lakat sieltä paketista kuoriutuikaan <3 Ja huomatkaa, ettei siellä ole kuin yksi vaaleanpunainen (eikä sekään ole kunnolla vaaleanpunainen!) eikä yhtään violettia! :) Yritin vähän hillitä itseäni ja ostaa välillä muitakin värejä... Tykkään kyllä kovasti kaikista lakoistani, aivan ihania! En viitsi listata kaikkien lakkojen sävyjä, mutta jos jonkun sävy kiinnostaa niin kerron sen kyllä :)Sitten käytetyt lakat, ja järjestyshän menee niin, että ensin on alus- ja päällyslakat ja sitten on ensin koko kynteen lakattu "vaaleanpunainen" ja sitten on vasemman käden pikkurillin kärjen lakka, sitten nimettömän, sitten keskisormen jne.. ja peukalon kohdalla seuraava lakka on sitten oikean käden peukalo :) Viimeisenä sitten turkoosi jolla tein pisteet noihin pariin kynteen. Ensin on kuva salaman kanssa, ja sitten ilman.Kävin myös shoppailemassa uuden alus- ja päällyslakan. Rimmelissä on hinta-laatu suhde kohdallaan ja en jaksanut kaupungilla vaivata päätäni, että mitä ottaisin, niin otin perus Rimmelit.

Ilmeisesti Anttilassa oli joku juttu että jos osti kaksi Rimmel-tuottetta niin sai tämmöiset kaupan päälle:


Tuo sininen lakka on ihan kiva, mutta tuo pussukkajuttu on... Outo O.o Se saa mennä kolikkokukkaroksi (tulevaan) autoon ;)

P.S Kaipaan vinkkejä hyvistä käsirasvoista! Vaatimuksena on, että pitäisi imeytyä nopeasti ja kosteuttaa hyvin, eikä saa jäädä sellaista muka-kosteuttavaa kalvoa joka sitten lähtee kun pesee kädet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...