maanantai 1. marraskuuta 2010

Kynsiä, kynsiä, kynsiä...

Voi ei, huomasin, että varmaan sadat kynnet on jääneet esittelemättä! Ja ostoksiakin on tullut paljon tehtyä jotka ehdottomasti pitää esitellä! Eli suoraan asiaan.

Puheli kävi huollossa, ja kun sain sen takaisin niin piti lakata kynnet sen kunniaksi ;)


Peukalon kynnet ainakin on tuosta vähän kasvaneet... :D Ja kuten näkee, niin puhelin on siis LG:n Cookie Fresh White, rakkaus <3 Vielä kun se toimisi ainakin... Oikesti tuo violetti kärjissä oli muuten ihan saman sävyistä kun mun puhelimessa.

Seuraavana otetaan vaikka kukkakynnet, jotka oli oikeesti tooosi söpöt, ne vaan näyttää kuvassa vähän  oudolta O.o

Miksasin itse tuon vaaleanpunaisen sävyn, ja se ei varmaan ollut tarpeeksi kauan auki, koska ilmakuplia oli kamalasti :/Sitten otetaan vähän shoppailuja :)


Käytiin kaverin kanssa shoppailemassa ja tämmöstä tarttu mukaan ;) Korvikset oli Seppälän ota kaksi- maksa yksi tarjouksesta joten molempien yhteishinnaksi tuli 2€ :D H&M:n huulikiilto tuoksui ja näytti niin kivalle että piti shoppailla sekin. Ihan kiva tuo on arkikäytössä, ei kimalla kamalasti. Ja tuo poistoaine oli kanssa seppälä alesta, mutta se on kyllä tosi huono... Ja noista lakoista on testilakkauksen tulos tässä:

Kaikissa kynsissä on kärjessä tuota pinkkiä glitteriä, se vaan ei oikein näy kaikissa  :/ Sininen metallivärinen ja vihreä StarGazer nyt jäivät puuttumaan, testaan ne sitten myöhemmin.

Sitten vielä halloween kynnet. Nämä oli kaverin halloweensynttäreille, tykkäsin näistä tosi paljon :)
Tarrat on äidiltä synttärilahjaksi saatuja tarroja, jotka esittelin viime postauksessa.

Tänään saapui sopivati Feel Uniquen paketti joka sisältä seuraavat Tigin tuotteet:
Siinä on siis 2x erillaista hiuksiin jätettävää hoitoainetta, Rockaholic Born To Rock ja Bed Head Ego Boost, 2x Superstar lämpösuojaa hiustenkuivaajalle, hiuskiinne Maxxed-Out, Eyes Love It! Maskara ja Cyberoptics luomiväri. Tilaukseni pakattiin kahteen eri laatikkoon ja tämä ensimmäinen pääsi perille, mutta kun toisessa on vain synttärilahja kaverilleni, niin en olisi voinut edes esitellä sitä blogissani vielä ;) Muuten kaikki on shoppailuni tuolta on tulleet hyvin, mutta nyt kyllä kävi niin, että toinen lämpösuojista ei ollut kunnolla kiinni ja sitä oli valunut vähän paketin pohjalle, eli kaikki tuotteet on ihan tahmasia :/ Tosi ikävä yllätys, mutta onneksi se ei kokonaan valunut paketin pohjalle. Laitan tästä kyllä viestin tuonne Feel Uniqueen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...