keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hedelmät.

Piti vihdoinkin päästä kokeileen synttärilahjaksi saatuja Lumenen minilakkoja! :) Ja yllätyin iloisesti, kun huomasin, että ne ei haise oikein miltään. Oikein mukava piirre vaihteeksi kynsilakassa ;) Näissä on siis pohjalla Lumene vihreää lakkaa ja siihen päälly tehty keltaisella cremelakalla viukuvärjäys. Siihen on sitten laitettu fimoja päälle. Ja luulin laittaessani noita fimoja, että tuo yksi kuvio on jonkun sortin meloni (ei siis tuo viipela kuvio) ja kun menin kouluun niin sain kuulla että: "Ankka... Se on KURKKU!" ja minä olin ihan ihmeissäni, että mitä ihmettä, varmana on meloni, mutta pakko se on myöntää, on se kurkku :D Mutta tässä kuvia:

Ja tänään tuli ihana paketti, joka sisältää 12 kynsilakkaa ;) Kaikki lakat on OPI tai China Glazeja <3 Tilasin lakat täältä. Hyvin tulivat ja oikein asiallisesti pakattu. Huomenna kuvia niistä.

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä se on selvä kiivi O.o

  VastaaPoista
 2. Joo, siis se yksi niistä on kiivi, mutta tuolla vasemman käden peukalossa alimpana ja sitten pikkurillissä oleva kuvio on kurkku :D

  VastaaPoista
 3. No on kyllä varsin erikoinen kurkku.

  Ps. oot aika sekaisin kynsinesi 8o

  VastaaPoista
 4. Tämä kommentti vaatii selitystä :'DD Ja olen enemmänkin ehkä sekaisin kynsistäni, senkin pimeä pantteri.

  VastaaPoista
 5. No sitä vaan, että käytät ihan sikana aikaa ja rahaa kynsiin, mikä on musta aivan käsittämätöntä : DD Onhan ne siis hienoja ja näin poispäin, mutta silti.

  VastaaPoista
 6. Ja amiksellahan tunnetusti molempia riittää ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...