sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Synttärikynnet, nro 2.

Tällä kertaa juhlittiin siis mun omia synttäreitä :) Lakkasin juhlia varten tosi kivat violettivaaleanpunaiset liukuvärjäykset. En vaan saa selvää minkä merkkistä tuo vaaleanpunainen lakka on, jota on näissäkin kynsissä, kamala fontti! :D Mutta ensimmäinen, eli vaalein violetti on Lumene Leikkimielellä, toinen on Millenniumin ja tummin on Wild and Crazy. Ja päällä jotain Seppälän 2€ maksanutta glitteriä. Päällyslakkana Lumenea :)Ja synttärilahjaksi sain yllättävää kyllä kynsijuttujakin ;) Äiti antoi kivoja kynsitarroja, joita en kyllä vielä ole ehtinyt kokeilla, mutta jänniä kuvia niissä on! Periaatteessa molemmissa arkeissa on samat kuvat, toisessa vaan mustana ja niissä on timantteja ja toisessa valko-pinkkinä.


Ja pari lakkaakin sain. Lumenen minilakkoja, joita olinkin aikeissa kokeilla :) Lakkojen sävyjä en muista, mutta toinen on nätti shimmervihreä ja toinen cremekeltainen. Periaatteena kuulemma oli, ettei ainakaan punaista ;)

Ja lakat saapuivat tämmöisessa kivassa meikkipusissa, joka on itse tehty :) Oikeasti väri on vähän tummempi vihreä. Oikein kiva pussi, joka pääsi jo käyttöönkin.


Tuli otettua samalla kuva mun kynsipakeista, niin laitan senkin tänne vielä kuva saasteeksi :D Tämmöisessä ihan perus Bilteman pakeissa mun kynsijutut asustelee, ja hyvin ovat viihtyneet.


Vielä kuva synttärisankarista, eli minusta, eli Tiikeriankkasta. Päällä siis olkaimeton ponimekko, bolero ja sukkikset. Tukka on kiharrettu, oikeasti se on vaan tylsä ja suora ;) Pannassa on semmoinen kiva violetti kukka joka ei oikein näy, mutta kyllä se siellä on! :D Käytiin keilaamassakin, ja ihme kyllä kynnetkin kesti sen menon :o

Ja vielä lähikuva synttärikakusta, joka oli muuten valkosuklaajuustokakku jonka päällä on carambolaa :) Äiti oli jostain taikonut nuo kynttilät ja keksittiin että pistetään talteen ne ja käytetään niitä sitten kun on 81v synttärit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...