maanantai 11. lokakuuta 2010

Suklaanaamio

Sain viime jouluna kaverilta lahjaksi suklaakasvonaamion. Tänään päätin sitten kokeilla sitä, vihdoin ja viimein! Aivan ihanan tuoksuinen naamio, tykkäsin kauheesti. Jätti ihan tosi pehmeäksi ja sileäksi, mutta tarvitsin kyllä kosteusvoidetta tämän jälkeen, mutta sitähän (kai?) pitäisi käyttää aina naamion jälkeen. Ah, se tuoksu oli ihana <3 Voisin kyllä itsekkin joskus ostaa tämän sarjan naamioita itselleni :) Näitä myydään varmaan kaikissa Seppälöissä. Vielä kuva:

Ja pitihän sitä vielä kokeilla tarroja mitä äiti toi! Seuraavaksi sitten kokeillaan lakkoja ;) Tänään lakkoina oli mavalan valkoinen lakka ja joku random vaaleanpunainen lakka jonka ostin virosta, en saa nimestä selvää kun on niin outo fontti :D


Vielä kuva peukalosta, siinä näkyy tarrat paremmin :) Arkilla oli siis kolmea erillaista tarraa eri kokosena, tuota mikä näkyy parheiten pikkurillissa, ja sitten niitä kahta jotka näkyy peukalossa. Oikein somia mun mielestä :) Kohta pitäis saapua eBaysta ostetut kynsijututkin... ;D Mutta lakko on vielä pitänyt, vaikka tiukkaa tekee.

Mitä tekisinkään näin pimeällä ilman järkkäriä, ei tolla normi digikamerilla saa mitään selvää kuvista O.o Tuo naamiokuva nyt on otettu sillä, kun piti nopeasti ottaa kuva ennen kun piti saada se naamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...