torstai 23. syyskuuta 2010

Sitruskynnet.

Ostin eBaysta ihania kynsijuttuja, joita piti tietysti heti kokeilla kun ne tuli. Ne on massasta tehtyjä pötköjä, joista leikataan itse pala ja laitetaan märkään lakkaan ja sitten vaan päällyslakka päälle kun lakka on kuivaa :) Parhaiten leikkaaminen onnistui terävällä mattoveitsellä. Kun ostin nuo pötkylät, niin siinä luki että kohteeseen kuuluu 100kpl, mutta minulle kyllä tuli 112kpl, en valita ;) Kuviot on kyllä tosi kivoja, vaikka lajiltelma olikin random :) Mutta asiaan, eli kynnet:Lakkoina oli joku random Virosta ostettu aluslakka, Aden Cosmetic:sin värilakat (eli vihreä ja keltainen), joku random koristelakka ja sitten vielä Rimmelin päällyslakka.

Koristeet muuten kesti normi koulupäivän loistavasti, mutta suihkussa irtosi yksi koriste.

4 kommenttia:

 1. oothan muuten tietoinen, että noita "massapötkylöitä" voi tehdä itsekin; massa maksaa noin 3e/paketti. paketit on pieniä, mutta se on tosi riittoisaa. Suosittelen tsekkaamaan vaikka http://www.askartelumassat.com/ osoitteen. :)

  VastaaPoista
 2. Jep, tiedän, mutta noi 100 noita pötkyjä makso alle 5€ sisältäen postikulut :D

  VastaaPoista
 3. mistä noi koristeet on :o eiku onko ne sitä massaa eiku hä :D

  VastaaPoista
 4. Ne on semmosia massapötköjä, joista leikataan ohut pala joka laitetaan kynteen värittömällä lakalla tai päällyslakalla :) Tuossa on tosi hyvä tuto niiden käytöstä, jos kiinnostaa! http://www.youtube.com/watch?v=kc5fJegtnb0&feature=related

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...